POKE INN

Recentreview


4.5 stars out of 48 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Poke Inn. Want to know more? Find out more.

2 Feb 2023 at 4:32 Eten later dan verwacht, maar nog best oké. Heb wel voor een cola betaald maar er geen gekregen… Helaas moesten we zelf door dus niets meer van kunnen melden
30 Jan 2023 at 9:42 Grote portie, verse producten. Bezorgkosten wat aan de hoge kant.
17 Jan 2023 at 13:55 Altijd super lekker. Bezorger Aziz is mega sympathiek
11 Jan 2023 at 15:22 Heel lekker
7 Jan 2023 at 20:19 Super lekker zoals altijd
6 Jan 2023 at 13:50 Blijkbaar kunnen de burrito's enkel 's avonds geleverd worden. Deze zat dan ook niet bij de levering. Is de 6de keer dat ik hier bestel en telkens wel iets mis. Saus/ingrediënten vergeten, rauwe tofu, ... Te laat geleverd...
31 Dec 2022 at 2:03 Owner called me to ask if salmon was ok because they were out of tuna. Which is super nice. He was very kind. Quality of the food was exceptional
30 Dec 2022 at 14:46 Besteld voor kwart voor 1 en het kwam aan om 10 na dus das jammer als je in een kantoor werkt omdat we strikte pauzes hebben . Maar voor de rest alles prima !
24 Dec 2022 at 15:23 Yesterday I was buy tuna poke, it was very good! Today I trued salmon poke and the same good!!!
11 Dec 2022 at 20:07 Advocado was nog hard en Rauw