POKE INN

Order food online

Recentreview


4.5 stars out of 22 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Poke Inn. Want to know more? Find out more.

18 Sep 2022 at 22:25 Mijn dochter wou absoluut dit eens proberen. We hebben 2uur mogen wachten voor een koud schaaltje gevuld met wat sla en waar je moest zoeken naar de kippenblokjes die je amper kon vinden. De tijd die u opgeeft klopt van geen meter !! nooit meer!
9 Sep 2022 at 15:47 Altijd de beste pokebowls! Ook heel lieve mensen
4 Sep 2022 at 22:01 Het was heerlijk. Een ster verwijderd vanwege de saus. De avocadosaus smaakte raar, alsof hij niet vers was.
19 Aug 2022 at 20:03 Pokebowl was top, levering was vroeger dan verwacht en de potjes waren goed gevuld!
13 Aug 2022 at 22:11 Super-Food! :) Heel lekker en gezond! Verse groenten, tonijn, zachte rijst en lekkere toppings!
5 Aug 2022 at 16:10 Super lekker en vers! Ook heel snelle levering
23 Jul 2022 at 20:13 Het was niet te eten! De rijst was hard en er zat amper saus op mijn 'poke bowl'
24 Jun 2022 at 20:44 Lekker maar porties zijn te klein voor een large en dat voor 15 euro!
19 Jun 2022 at 15:35 Ik vond het eten super lekker en de bezorging heel snel maar ik had een grote pokebowl met extra vis besteld en vond hem eerder aan de kleine kant. Had er genoeg mee gegeten maar vond het vergelijkbaar met een kleine pokebowl in een ander restaurant.
10 Jun 2022 at 14:02 superlekker!
1 Jun 2022 at 21:13 Superlekker, personeel is top! Een aanrader!
1 Jun 2022 at 20:39 2 keer besteld, zeer lekker en snelle bezorging!